Expertise
Frezen, Draaien & Lassen/Bankwerken

CNC-Freestechniek 

Voor de uitvoering van freeswerkzaamheden hebben wij drie 3-assige, één 4-assige en twee 5-assige CNC-machines tot onze beschikking. Daarnaast hebben we nog een kleine conventionele freesbank. Hierdoor zijn wij in staat om zowel kleine alsook grote producten te produceren. Van enkel stuks tot seriewerk is voor ons geen probleem. Daarbij kunnen we vrijwel iedere materiaalsoort verspanen. Met behulp van het CAD/CAM-systeem van Vector zetten wij de tekening om in een bewerkingsprogramma voor onze machines.

CNC-Draaitechniek 

Voor de uitvoering van draaiwerkzaamheden hebben wij drie horizontale CNC-machines en één verticale CNC-machine tot onze beschikking. Daarnaast hebben we nog een kleine conventionele draaibank. Wij kunnen tot een maximale grootte van Ø1600 en een maximumgewicht van vijf ton bewerken. Ook hebben wij twee machines met aangedreven gereedschap wat ons meerdere bewerkingsopties biedt. Evenals bij onze freesafdeling kunnen wij vrijwel iedere materiaalsoort verspanen.

Overige werkzaamheden 

Naast onze frees- en draaiwerkzaamheden zijn wij ook inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden. Wij hebben diverse lasapparatuur tot onze beschikking en kunnen daardoor TIG, MIG/MAG en elektrode lassen van alle soorten metalen. Daarnaast hebben we een machine voor het vlakslijpen voor een maximale afmeting van 350 x 150 x 150mm. Ook kunnen wij producten kanten en/of knippen tot een maximale lengte van 2000mm. Bij ons behoort ook profielwalsen tot de mogelijkheden. Ten laatste hebben wij een lintzaag met een maximale afmeting van 400 x 400mm tot onze beschikking.

Meer informatie?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact op via onderstaande link.

Contact opnemen Machines

Menu